22.02.2024

Vaša prva pet i vegan friendly agencija

O čemu je riječ?
Kod nas su vaši ljubimci dobrodošli jer shvaćamo i slažemo se sa vašim razmišljanjem, da su i oni dio obitelji. Upravo zbog toga (kao i, naravno, zbog naše ljubavi prema životinjama) će vaši dlakavi prijatelji u našem uredu uvijek biti dočekani otvorenih ruku, mi za njih imamo pripremljene posudice za frišku vodu, ali i hranu, a pokoja poslastica također nikada neće biti na odmet!

Jednako tako, nekretninama za najam iz naše ponude, a koje su pet friendly dodajemo istu oznaku, kako bi takve, istaknute nekretnine, brže i jednostavnije došle do potencijalnih klijenata.

Kao poduzeće želimo i nastojimo pozitivno utjecati na zajednicu i zato podržavamo prestanak bilo kojeg oblika okrutnosti i iskorištavanja, te težimo neprekidnom razvoju humanosti našeg društva.
Smatramo da je čovjekova dužnost odnositi se s poštovanjem prema ljudima, ali i svim živim bićima, kao i prema Zemlji i njenim resursima.  Slijedno tome, kao prva vegan friendly agencija za nekretnine, za sve naše klijente, bili vegani ili ne, uvijek imamo zalihu veganskih slatkiša i napitaka.

Jer tako volimo jednu i jedinu, najljepšu našu Hrvatsku!


1714134870_alkaresize.jpg